Ny tv-tjänst!

Vår nya tv-tjänst är här. 1 november lanseras nya Grundpaketet som är ett startpaket med 14 kanaler, dessutom kan du om du vill, lägga till våra nya flexpaket med möjlighet att byta kanaler varje dag. Med vår streamingapp kan du ta med dig dina kanaler och bestämma när och var du vill kolla.

Tv-tjänsten säljs och debiteras av Ljungby Energi på uppdrag av Finnveden Media.

Grundpaketet.

Grundpaketet är vårt nya tv-paket som ger dig tillgång till 14 av de allra vanligaste och mest efterfrågade tv-kanalerna.

Streamingtjänst.

Med vår streamingapp kan du streama alla kanaler du abonnerar på.

Nya flexpaket.

Nyhet! Fantastiska tilläggspaketet Flex7 och Flex14, där du kan prova dig fram till vilka kanaler som blir just dina extra-favoriter.

Grundpaketet.

Nyhet! Nu har vi lanserat vårt nya Grundpaket där kanalerna kan ses på din tv-apparat men även streamas! Du kan ta med dina kanaler i mobilen och surfplattan, när du går ut i trädgården eller åker till stugan!

Kunder som tidigare haft abonnemang på Baspaketet blir automatiskt överflyttade till Grundpaketet, from 1 november. Priset är oförändrat!

Grundpaketet är vårt nya tv-paket som ger dig tillgång till 14 av de allra vanligaste och mest efterfrågade tv-kanalerna. Paketet innehåller kanaler för både stora och små, för sportintresserade och kunskapstörstande. Kanalerna sänds både analogt och i hd-kvalitet (programkort och utrustning krävs).

Streama kanaler.

Vi erbjuder playtjänst i tre olika appar; Finnveden Media, Viaplay och C More. Abonnemang på Grundpaketet och ett programkort är en förutsättning samt att du behöver en streamingenhet att ladda ner apparna i, därefter behöver du aktivera playtjänst, se instruktion nedan.

Läs här hur du aktiverar konto i respektive app.

Läs här hur du använder FinnvedenMedia appen.

Flex 7 & 14

Nyhet!

Fantastiska tilläggspaketet Flex7 och Flex14, där du kan prova dig fram till vilka kanaler som blir just dina extra-favoriter.

Det finns ett 40-tal kanaler att flexa mellan. Klicka på respektive paket för mer information. Alla kanaler i Flex-paketen kan ses på tv-apparat och senare när vår nya app kan laddas ner, så kommer du även kunna streama kanalerna i FinnvedenMedia-appen, programkort och utrustning krävs. (Appen kan inte laddas ner ännu, vi återkommer med exakt datum för appen längre fram).

Flex-paketen har 1 kalendermånads uppsägningstid. Med Flex7 och Flex14 kan du byta kanaler en gång per dag. Markera vilka kanaler du vill se just idag och klicka beställ.

Frågor & svar

Om du vill bli överflyttad till Grundpaketet den 1 november, behöver du inte göra någonting!
Du kan se de kanaler som ingår i det nya Grundpaketet på din tv på samma sätt som du gjort förut.

Vill du INTE bli överflyttad, behöver du logga in på vår kundportal för fiber och avsluta ditt Baspaket eller kontakta vår kundservice före den 1 november.

Gamla Baspaketet ersätts den 1 november med nya Grundpaketet, där den stora nyheten är att kanalerna både kan ses traditionellt på en tv-apparat, men där vi även kommer kunna tillgodose den efterfrågade möjligheten att streama kanalerna.

Dina programkort och den utrustning du haft innan kommer även fungera när du tittar på den nya tv-lösningen.

Grundpaketet utgör grunden i vår tv-tjänst och innehåller de 14 mest efterfrågade tv-kanalerna.

Här hittar du mer information om nya grundpaketet.

Allt fungerar som tidigare dessutom kommer du kunna streama alla kanaler i dina kanalpaket.

Flex7 och Flex14 är två nya kanalpaket med unik valmöjlighet. Om du startar ett abonnemang på något av dessa paket har du möjlighet att på vår hemsida byta dina kanaler varje dag. Prova dig fram till vilka kanaler som blir just dina favoriter. Programkort och utrustning krävs.

Läs mer om Flex 7

Läs mer om Flex 14

vår kundportal för fiber kan du beställa vårt Grundpaket.  Har du inget inlogg så är du välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Lägenheter där tv ingår behöver man köpa utrustning med programkort för att kunna se kanaler i HD-kvalité, köpa kanalpaket samt streama.

Det innebär att ditt tv-program skickas över internet och kommer kunna ses t. ex. på en surfplatta eller Apple TV.
Du kommer kunna välja själv NÄR och HUR du vill titta (upp till sju dagar bakåt i tiden). Vi har stöd för flera olika plattformar.
Alla kanalerna du abonnerar på kan du se via vår nya FinnvedenMedia app.

Läs mer här hur du aktiverar streamingtjänsten.

För att streama behöver du ha ett abonnemang på Grundpaketet samt ett programkort.
Du behöver även ha en streamingenhet (till exempel: en smartmobil, eller en surfplatta, eller en tv-apparat som fungerar att ansluta till en Apple TV eller en Google TV).
Därefter följer du stegen 1-3 nedan:

1. Aktivera ditt FinnvedenMedia-playkonto
(det gör du bara en gång oavsett antal enheter du tänkt streama med).

2. Ladda ner FinnvedenMedia-appen i de streamingenheter du vill streama med
(du kan ladda ner och använda appen i max 10 enheter och streama med 4 enheter samtidigt).

3.
Klart! Nu kan du börja streama!

Läs mer här hur du aktiverar streamingtjänsten.

Du kommer kunna streama via en dator, iOS, Android-enhet, Chromecast, Apple TV samt Android TV-kompatibel enhet.

FinnvedenMedia-appen hämtar du antingen på Google Play butiken eller på App Store beroende på vilka streamingenheter du har.

Dina aktiveringsuppgifter- Kort id och Weborder PIN – som behövs för att aktivera FinnvedenMedia-appen hittar du om du loggar in på vår fiberportal.

För att streama behöver du en så kallad ”streamingenhet” som du laddar ner FinnvedenMedia-appen i. Exempel på streamingenheter som är kompatibla med appen är: en iPhone, en iPad, en android surfplatta, en android smartmobil, en Google TV med chromecast som kopplas ihop med din tv-apparat, eller en Apple TV som kopplas ihop med din tv-apparat (ska du casta till din tv-apparat behöver tvn vara så ny att det går att casta till den, se din tv-apparats instruktionsbok). Ljungby Energi säljer inte tv-apparater eller streamingenheter, dessa köper du själv.

Du kan lägga till 10 enheter och streama med 4 av dessa samtidigt.

Om du aktiverat playkonto och laddat ner appen kan du börja streama. Klicka här för användarguider.

Du kan streama alla kanaler du abonnerar på i FinnvedenMedia-appen, förutom C More´s och Viaplay-kanalerna som streamas i deras egna appar. Se mer information på sidan aktivera playtjänst.

Om du aktiverat FinnvedenMedia-appen och glömt av vilket lösenord du gjorde, så kan du göra ett nytt lösenord. Länk: Återställ FinnvedenMedia streaminglösenordet

Tjänsteportal för fiber.

Du administrerar alla dina tv-tjänster via vår portal för fiber.

Tilläggspaket.